VÅRA tjänster

SVENSKA SIDORNA ÄR UNDER ARBETE. - BEKLAGAR
Texten skrivs om och alla länkar fungerar inte för tillfället.

 

Vi har alla en kropp. Under livets gång händer saker och vi förs med i livets villervalla. Vi kanske koncentrerar oss på andra saker och kroppen glöms bort. Vi tar inte hand om vår kropp och behandlar den inte på det sätt om den förtjänar. Kroppsmedvetenhet är viktigt både för sinnets, känslornas och kroppens välmående. Tänk om vår kropp är ett bidrag? Är det möjligt att läkas genom att ändra perspektiv? Är det möjligt att läkas efter en eller några behandlingar? Jag har sett förändring i människor som jag tidigare inte har trott vara möjligt. Själv är jag ett levande exempel på det. Längtar du och din kropp efter förändring, något annat, något nytt? Utforska möjligheterna nedan.

 

Till online bokningen: https://www.mygreentoday.fi/svenska/boka-tid/

 

 

Access Bars®

Denna behandling måste erfaras, den kan inte förklaras. Vad vill du förändra? Vad vill du uppnå? Bekanta dig med behandlingsformen som förändrar världen.

Access Body

Dessa processer hjälper till med kroppsmedvetenheten. Detta är kroppsbehandling när den är som bäst. Ett hurdant förhållande har du till din kropp? Tänk om dessa behandlingar kunde öppna upp för kroppens egen naturliga självläkningsförmåga?

Access Energetic Facelift®

Föreställ dig...det är fullständigt möjligt att se yngre ut och känna sig och må bättre kroppsligt utan operationer och ingrepp, stick, krämer eller piller.


Indisk huvudmassage

Indisk huvudmassage är en avslappnande  

behandling som är väldigt effektiv.
Behandlingsområdet är övre delen av kroppen, håret, hårbotten, ansiktet, axlarna och nacken. Man behandlar även öronen och axlarna. Behandlingens effekt brukar ändå vara mera omfattande än så.

 

Kostrådgivning, Ketogen förändring

"Välden behöver inte en enda diet till utan kärlek och medvetenhet." Har du redan länge försökt bli av med din övervikt? Verkar situationen hopplös? Är det som om du är fånge i din egen kropp eller i en situation utan synlig utväg?

INGEN PANIK.

Reiki behandling

Reiki (ReiKi) är en lugn och mycket rofylld behandling där man får tanka ny energi, vårda det som gör ont eller annars bara njuta av djup avslappning i helande energier.


iTOVi mätning

Nu kan vi enkelt ta reda på vilka eteriska oljor och/eller kosttillskott som kunde vara till nytta med tanke på din hälsa och ditt välmående.

Avslappning, Mental träning

Regelbunden avslappning är ett sätt att sköta hälsa och välmående. Det stärker såväl psykisk som fysisk prestanda och återhämtningen sker snabbare.

Detox Spa fotbad

Detox Spa System är en patentskyddad metod för främjande av hälsa och välmående.


Kurser

För tillfället har vi inga aktuella kurser.