Kundfeedback

Här kan du läsa våra kunders kommentarer om Access Bars®-behandlingen. Eftersom den kan vara en ny erfarenhet för rätt många, kan det vara bra att få ta del av andras erfarenheter. Alla har dock sin egen upplevelse och en behandlingserfarenhet kan vara helt olika en annan.


 
Kvinna, 45 år: "Ämnesomsättningen fick fart. På kvällen var jag törstig och drack mera än vanligt. På natten behövde jag gå på wc och då kom det ut ungefär 3 liter vätska :). Jag sov VERKLIGT gott och djupt. Detta trots att rören öppnades vilket gjorde att jag hostade och kraxade en stund under natten. Jag har ju haft en 7-årig sömnlöshet. Den har jag fått under kontroll utan medicinering, efter en lång process. Men Access Bars passar säkert utmärkt som hjälp även för detta.


Kvinna, 44 år: "Jag kände effekten redan under själva behandlingen. Jag släppte mentalt taget om sådant gammalt som jag inte längre behöver. Sinnet och kroppen var djupt avslappnade. Efter behandlingen har jag t.o.m. sovit djupare och mer avslappnad sömn än före och min ischiasvärk är som bortblåst. Arbetet löper också bättre nu när jag kan släppa mycket onödig kontroll." 

Kvinna, 44 år: "En behandlingseffekt är åtminstone rakhet i tal. Som ett resultat av det, betydligt bättre kommunikation och diskussioner. Så har det inte varit innan."

Kvinna, 49 år: "Jag upplevde behandlingen som mycket avslappnande. Jag slumrade och snarkade stundvis. Effekten av behandlingen kommer att fortsätta även efter behandlingen. Avkopplingen känns i kroppen, sinnet, själen. Rekommenderas."

Kvinna, 53 år: "Efter behandlingen kändes tillvaron väldigt lätt och den känslan sitter fortsättningsvis i. I huvudsak har jag sovit gott. Som helhet var behandlingen väldigt intressant och jag vill uppleva det igen en annan gång."