pia & My green today

Du som väljer att vara kund hos oss, DU GÖR SKILLNAD. Dina val påverkar ditt eget liv, ditt välbefinnande, miljön och världen vi lever i.

 

My Green Today's affärsidé:

är att erbjuda produkter och tjänster inom personlig utveckling, livsinspiration och ekologiska ideal via Internet, på mässor och events.

Vi har ett unikt, skräddarsytt sortiment och säljer produkter och tjänster för hälsa och välmående, för kropp och själ. 

Våra kunder skall kunna lita på att vi arbetar med god varukvalitet och hög servicenivå.

> Vi betjänar på finska, svenska och engelska.

Vi bidrar till att göra livsstilen och valen enkla och tillgängliga.
> Vi vill utvecklas och hålla oss uppdaterade och inspirera till nytänkande kring hälsa och personlig utveckling.


My Green Today's målsättning:

Vår målsättning är ett framgångsrikt företag som det är trevligt att ha att göra med, dit kunder återvänder igen och igen och där personalen trivs. Genom att erbjuda bra produkter och service till våra kunder, gör vi livsstilen och valen enkla och tillgängliga och bidrar till en positiv utveckling.  

  

My Green Today's värdegrund:

 

Hjärta

Glädje 

Ekologi
Engagemang

 

Vår värdegrund vilar starkt på vetskapen om att det skall vara glädjefyllt att utvecklas och växa. Glädjen och engagemanget gör skillnad. Vi gör vårt jobb helhjärtat och engagerat för ekologin, för våra kunder och oss själva. Dessutom är sekretessen outtalad men självklar!

 

 

My Green Today's vision:

Vi vill inspirera och beröra om ett hoppfullt budskap om en ännu bättre värld.
För alla. Tillsammans kan vi uppnå förändring till det bättre.
Vår vision är en önskebild av ett framtida läge.  Den ger oss inspiration och visar på en skillnad och en mening med det vi sysslar med.

 

Om mig

Jag som är personen bakom företaget heter Pia-Helen Eriksson och My Green Today har vuxit fram ur mitt eget intresse och livsstil.


När jag blickar tillbaka på mitt liv, faller varje bit smidigt på plats. Livet är en ständig process och jag upplever att det går en tråd genom denna process, något som för oss framåt, som sporrar till utveckling. Min egen livsresa har precis som många andras, varit kantad av både gläjde liksom tuffa perioder. Flere vändpunkter ledde så småningom till beslut och utveckling som nu resulterar i ett rikare liv. Mera lätthet och glädje.

Mitt yrkesverksamma liv har alltid varit praktiskt och människonära. Olika jobb i rese- och servicebranschen, även inom administration och finans, men alltid på ett eller annat sätt i nära anknytning till kundtjänst. Efter att mitt intresse för alternativvården hade vaknat gick jag kurser och skolningar och samtidigt blev en ren och naturlig livsstil allt viktigare för mig.

Kurser och utbildningar:

Cert. Access Facelift Facilitator 11.06.2016

Cert. Body Process Facilitator 06.01.2016
Access Consciousness Level 2 & 3, Gary Douglas, Dublin mars 2015
Right Body for You Taster Facilitator - Training Day, Donnielle Carter, Köpenhamn november 2014
Right Body for You - 2.5 day Workshop, Donnielle Carter, Köpenhamn november 2014
Access Energetic Facelift Practitioner 17.8.2014

Access MTVSS Practitioner 17.8.2014

Access Consciousness™ Foundation & Level 1, Gary Douglas i Amsterdam i juli 2014
Cert. Access Bars™ Facilitator 24.12.2013
Access Bars™ Practitioner 2013, Henrika & Thomas Tonder.
Access Bars™ Practitioner 2013, Access Consciousness™ Facilitator My Södergren.
Utbildad att utöva Access Bars™ av Facilitator Johanna Hyrkäs för Access Consciousness™ år 2013
Tarot kurshelhet 2012, Anneli Kaunislehto
Kurs i kinesisk läkekonst år 2010, Mikael Ikivesi
Reconnective Healing Practitioner år 2009 i Stockholm med Dr. Eric Pearl
Livscoach år 2007 - 2008, Stockholm till Internationell Certifierad ICC Coach
Reiki I år 2007

Indisk huvudmassage år 2005


Tanken på entrepenörskap har funnits i bakgrunden länge men det som egentligen fört in mig på denna bana, efter många omvägar, var min egen andliga utveckling, kärleken till naturen och välbefinnande samt viljan att hjälpa andra och att skapa skönhet i vardagen. Behovet inom mig växte att göra meningsfullt arbete i trivsam miljö enligt mina egna förutsättningar.

 

Jag är intresserad av mycket, men speciellt ekologi, meditation, inredning, alternativa behandlingsformer och andlighet ligger mitt hjärta nära. Jag har stor passion för personlig utveckling och nyfikenhet inför de gränslösa möjligheter vi alla har och vad vi, var och en, gör med dem.
Sedan jag gick min första 
Access Bars kurs och kom i kontakt med likasinnade inom  Access Consciousness™ så väljer jag mer av just det. Jag vill ständigt utvecklas, lära mig mera och samtidigt i min tur facilitera kurser så mycket jag kan och hinner. Vad annat är möjligt? Vilka storslagna och härliga äventyr kommer jag att få uppleva och vad kan jag bidra med för mänskligheten och planeten?