Access Consciousness™ behandlingar

Vad allt är möjligt?

 

 

Du behöver nödvändigtvis inte veta på förhand vilken behandling du vill ha eller behöver.
När vi träffas kan vi diskutera möjligheterna och ta reda på vilken behandling som skulle kunna hjälpa just dig.

Vi kan också påbörja en behandling och låta den fortlöpa intuitivt.
Jag rekommenderar alltid en Bars behandling först. Det är ett naturligt sätt att inleda helandet och öppnar upp för många nya möjligheter.


Access Bars®

Access Bars® är en härlig, avslappnande och frigörande behandling. Den passar bra precis för alla människor.

Genom en lätt beröring behandlas 32 punkter på huvudet. Punkterna representerar olika delområden i livet såsom t ex relationer, pengar, glädje, kreativitet, kropp, kontroll osv. som alla har sin egen punkt en såkallad Bar. När man behandlar dessa punkter hjälper det mottagaren att övervinna hinder och begränsningar samt kvävda känslor både på det fysiska och psykiska planet. Följden av detta är en känsla av rymd. Stress och ångest ger vika och du slappnar av. Förändringarna infinner sig lätt och utan ansträngning.


VAD KAN DU FÅ UT AV EN BEHANDLING?

Efter behandlingen är känslan minst lika skön som

efter en bra massage eller flere timmars djup sömn.

Många upplever att tankebruset tystnar, sömnkvaliteten förbättras, relationerna blir bättre, kommunikationen fungerar samt att trivialiteter och situationer inte längre upplevs som störande såsom tidigare.

PASSAR BRA ÄVEN FÖR BARN

En Bars behandling kan bidra till att öka det inre lugnet, kan öka självförtroendet och påverka inlärningen positivt. Barnet öppnar upp för sin egen kreativitet och de kreativa tankarna fungerar som stöd i skolarbetet.

Både barn och vuxna med olika bokstavsdiagnoser såsom t ex ADD eller ADHD som ha speciellt stor nytta av behandlingen och likaså personer som har stress och värk som följeslagare i sin vardag.

 

Access Bars® utvecklades av Access Consciousness® grundare Gary M. Douglas och är grunden i Access Consciousness®.

 

75 min. 60 €Access Energetic Facelift®

Denna behandling som även kan kallas energisk ansiktslyftning är en förvånansvärd process som kan vända åldrandet i ansiktet och åstadkomma liknande effekter i hela kroppen.


VAD UPPLEVER KUNDERNA?

  • märkt en lyftande effekt på hela kroppen
  • föryngrande, uppiggande effekt
  • fastare hud
  • klarare blick
  • förbättrad syn
  • strålande hy
  • helomfattande avslappning

75 min. 75 €Access Body kroppsbehandlingar

Skulle du vilja känna mera lätthet, glädje och härlighet i din kropp?

 

Dessa behandlingar och processer såsom MTVSS och Cellular Memory (cellminnet) hjälper till att skapa mera utrymme, glädje och hälsa i kroppen.

Under behandlingen fungerar jag som en kanal för energierna som vi jobbar med. Effektiva behandlingar finns att tillgå för många olika besvär och störningstillstånd.
Skulle du vilja tillföra din kropp helt nytt bränsle?

Från dessa behandlingar fås resultat redan efter några få behandlingar. Ibland kan till och med bara en gång räcka för att få till stånd förändring och andra gånger kan det behövas en serie behandlingar under en längre period. Hur som helst så ger dessa behandlingar en möjlighet för din kropp att påbörja sin egen helandeprocess.

 

60 min. 65 €