Access Consciousness™

 

Få tillgång till ditt eget (med)vetande och ett härligt, lätt och roligt liv!


Föreställ dig att du plötsligt saknade alla mönster, slutsatser, åsikter, borden och måsten som du levt ditt liv efter. Om du på något sätt var rymden bortom struktur och alla historier som du och andra har om vem du är, vem du borde vara, vad livet går ut på. Hur skulle det kännas för dig att vara du? Hur skulle du välja att skapa ditt liv? 

När jag behövde det som mest dök Access Consciousness™ upp i mitt liv. Det intressanta är att på något sätt kändes det genast som om jag kände igen det man talade om. Som om jag alltid vetat att det finns hjälp och behandlingar som som verkligen fungerar på allt och kan hjälpa vem som helst. Tänk om din kropp vet mycket mer än vad du logiskt kan komma fram till...

Access Consciousness™ omfattar en mängd olika verktyg som kan bistå dig i att hitta mer av dig, öka ditt eget vetande och skapa ett lättare, gladare och härligare liv.
Jag erbjuder ett flertal Access-behandlingar men rekommenderar att börja med Access Bars™. I korthet kan man säga att Bars minskar tankebladdret som håller oss tillbaka från att skapa våra liv.

Behandlingsformen är godkänd av The National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork i USA och som training provider för The International Institute for Complementary Therapists (IICT) i Australien.

Metoden har beprövade internationella resultat sedan drygt tjugo år och används av psykologer, lärare, kuratorer, kroppsterapeuter och företagsledare med både barn, ungdomar och vuxna. Den fungerar fristående och är även ett dynamiskt komplement till övrig fysisk behandling, träning, coaching, terapi och beroende behandling.

 

 

  

 

Vill du läsa mera om Access Consciousness™ rekommenderarar jag varmt denna bok av Dr Dain Heer:

Var den du är och förändra världen (är det dags nu?)

Den här boken är skriven för alla drömmare i världen de som vet att allt är möjligt men som tidigare aldrig haft verktygen.

Det är en vägledning för att generera oändliga möjligheter och dynamisk förändring. För dig själv. Och för världen. Den förser dig med en uppsättning praktiska verktyg och processer som kan förändra allt och ge dig tillgång till dig själv. Den ger dig ett helt nytt perspektiv på varandet. Tänk om det här med att vara den du är inte handlar om att göra något annorlunda eller att bli bättre? Tänk om det handlar om att vara den energi som du är? Och tänk om det kan förändra allt?  Ditt liv, dina relationer, din pengasituation Och världen!

Access Consciousness® är en välfylld verktygslåda för sökare. En bok som inte ger några svar. Bara frågor.

Dain Heer håller kurser och workshops om Access Consciousness® och Energetic Synthesis of Being. Var den du är och förändra världen är hans åttonde bok.