Young Living-tuotteet

Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava yritys joka toimii hyvinvoinnin edistämiseksi.
Yrityksen perustaja, Idaholainen lääkäri Gary Young on tunnettu rehellisyydestään ja tarkkuudestaan.

24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui työtapaturmaan ja sen seurauksena hän makasi koomassa kolme viikkoa. Hän halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus oli raju mutta lopulta hän päätti, että elämänmuutos olisi paikallaan ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hänen tuntonsa ja liikkuvuutensa palautui.

Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat tänä päivänä Young Living öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.

 

Olen Young Living itsenäinen jälleenmyyjä numero #10849101.

Tilaan kaikki eteeriset öljyni ja muita tuotteita Young Livingiltä ja halutessasi voit tilata näitä tuotteita kauttani tai itse liittyä jäseneksi ja tilata suoraan Young Livingiltä. Voit liittyä pelkäksi jäseneksi tai jälleenmyyjäksi (jota suosittelen). Kirjautuminen ei velvoita mihinkään. Tässä suora linkki.

 

Linkeistä alla pääset selaamaan uusimpia hinnastoja ja tuotekuvastoja:

Jälleenmyyjähinnasto  (- 24% kaikista hinnoista jos teet oman asiakastilin) Suosittelen lämpimästi!

Jos olet kiinnostunut ja haluaisit tietää enemmän, ota yhteyttä niin kerron. Laita tekstiviestiä tai s-postia niin soitan sinulle takaisin.

Öljyt ja öljysekoitukset

Young Living käyttää tuotteissaan vain kaikista korkealaatuisimpia terapeuttisen tason ainesosia. Valikoimissa on yli 300 erilaista eteeristä öljyä ja öljysekoitusta. Yritys on tunnettu Seed to Seal-prosessista, joka takaa, että nämä vahvasti terapeuttiset öljyt sisältävät kaikki tarvittavat kasvien ainesosat. Yritys omistaa 9 maatilaa eri puolilla maailmaa ja on ainut öljyvalmistaja jonka maatiloilla on omat tislaamot.

Roll-on

Luonnolliset eteeriset öljyt ovat käytettävissäsi milloin tahansa ja missä tahansa. Kätevät roll-on pullot sisältävät tieteellisesti kehitettyjä öljysekoituksia joita voi käyttää vaivattomasti paikasta riippuen ja nauttia aidosta Young Living tuoksuista. 

Thieves®

Tämä patentoitu sekoitus on yliopistollisesti testattu ja todettu tukevan tehokkaasti immuunijärjestelmää ja hyvää terveyttä.
Thieves on öljysekoitus. Sitä on sitten käytetty eri tuotteisiin kuten luonnolliseen kodinhoitosarjaan ja eri tuotteisiin henkilökohtaiseen hygieniaan jotka kaikki kuuluvat tuotesarjaan Thieves.