Raindrop-hoito

 

Raindrop-tekniikka on erittäin rentouttava hoito joka tehdään Young Living terapeuttisen asten eteerisillä öljyillä. Hoidossa yhdistyvät vanha tiibetiläinen VitaFlex-tekniikka sekä amerikan intiaanien sulkasivelyt. Hoito on saanut nimensä (raindrop = sadepisara) siitä, kun öljyt tiputetaan pisaroina hoidettavan selkärangalle. Näin öljyjen energiat yhdistyvät hoidettavan energioihin jo ennen kuin öljyt koskettavat ihoa. Kaikki aistit saavat vastaanottaa luonnon omia ainesosia puhtaista ja aidoista eteerisistä öljyistä. Kehosi on kiitollinen tästä lahjasta joka tukee elimistön toimintoja luonnollisella tavalla. Raindrop antaa myös puhtia ja energiaa.

Hoidon aikana käytetään kymmentä eri eteeristä öljyä, jotka ovat vahvasti antibakteerisia. Niiden avulla keho puhdistuu solutasolta saakka ja ne työskentelevät hoidettavan kehon kaikilla osa-alueilla: fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä.

Mahdollisia vaikutuksia kehoon ja mieleen voivat olla:

- voi tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavia
- tukee selkärangan tukilihaksistoa hellävaraisesti
- lisää selkärangan liikkuvuutta ja parantaa ryhtiä

- vähentää lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä
- voi vähentää stressiä ja ahdistusta
- voi vähentää tulehdusta elimistössä
- voi auttaa lievittämään kipuja
- voi vahvistaa puolustusjärjestelmää
- parantaa verenkiertoa ja immuunijärjestelmän toimintaa
- voi parantaa henkistä hyvinvointia ja vapauttaa tunnelukkoja

Hoito tehdään hoitopöydällä pitkällään. Öljyt sivellään ensin jalkapohjiin ja sitten selkään. Hoidon vaikutus on hyvin rentouttava, sillä öljyt sivellään keholle rauhallisin liikkein. Tämä ei kuitenkaan ole varsinaista hierontaa. Hoitoon on hyvä varata 1,5 tuntia. Hoidon jälkeen samana päivänä kannattaa välttää kovaa fyysistä rasitusta, alkoholia, tupakkaa ja saunomista. On hyvä antaa öljyjen työskennellä rauhassa kehossa hoidon jälkeenkin, joten suihkuunkaan ei kannata heti mennä.

Hoito ei sovi raskaana oleville ja imetyksen aikana. 
Hoitoon ei voi tulla mikäli sinulla on epilepsia, alle puolen vuoden sisällä tehty leikkaus, selän/jalkojen alueen ihottuma, avohaavoja, ihosairaus, ASA-allergia, veritulppa, selittämättömiä kyhmyjä tai jos käytät verenohennuslääkettä. Hoitoon ei voi myöskään tulla flunssan tai muun tarttuvan sairauden aikana.


Hoito kestää noin 60 min. mutta on hyvä varata hieman enemmän aikaa, että ei tarvitse lähteä heti hoidon jälkeen kiireessä. Hinta on 65 € ja ajan voi varata täältä.

 

Raindrop Technique® on D. Gary Youngin ja Young Living Essential Oilsin rekisteröity tuotemerkki.