palvelut

 

Meillä kaikilla on keho. Elämän aikana, elämä on ja vie meitä mukanaan. Kaikkea on paljon ja ehkä keskitymme muihin asioihin, unohdamme helposti kehon. Emme aina kohtele sitä ansaitsemallaan tavalla. Kehotietoisuus on merkittävää niin mielelle, tunteille kuin itse kehon hyvinvoinnillekin. Mitä jos kehomme onkin kontribuutio? Onko mahdollista parantua muuttamalla näkökulmaa? Onko mahdollista parantua yhden tai muutaman hoidon seurauksena? Olen nähnyt muutoksia ihmisissä joissa aikaisemmin en uskonut sen olevan mahdollista. Minä itse olen elävä esimerkki siitä. Haluisitko sinä ja kehosi muutosta, jotain muuta, jotain uutta? Tutki mahdollisuuksia alla. 

 

Ajanvaraukseen: https://www.mygreentoday.fi/suomi/ajanvaraus/

 

 

Access Bars®

Tämä hoito täytyy kokea, sitä ei voi selittää. Mitä haluat muuttaa? Mitä haluat saavuttaa? Tutustu hoitomuotoon joka muuttaa maailman.

Access Body

Nämä kehohoidot auttavat kehotietoisuuden kanssa. Tämä on kehonhoitoa parhaimmillaan. Millainen suhde sinulla on kehosi kanssa? Mitä jos nämä hoidot voisivat avata kehon omaa luontaista kykyä parantua?

Access Energetic Facelift®

Kuvittele...on täysin mahdollista näyttää nuoremmalta ja tuntea itsensä kehollisesti paremmalta ilman leikkauksia, pistoksia, voiteita tai pillereitä.


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttava hoitomuoto joka on turvallinen ja tehoava. Hoito keskittyy ylävartalon seudulle hiusten, päänahan, kasvojen hartioiden ja niskan alueelle. Hoidossa käsitellään myös korvat ja olkapäät. Hoidon vaikutus voi kuitenkin olla kokonaisvaltainen.

Ravintovalmennus - Ketogeeninen muutos

"Maailma ei tarvitse enää yhtään dieettiä vaan rakkautta ja tietoisuutta". Oletko jo kauan yrittänyt päästä eroon ylipainosta? Vaikuttaako tilanne toivottomalta? Oletko ikään kuin vanki omassa kehossasi tai tilanteessa josta ei näy ulospääsyä?

EI HÄTÄÄ.

Reiki-hoito

Reiki (ReiKi) on lempeä ja hyvin rauhoittava hoitomuoto jossa hoidettava saa mahdollisuuden tankata uutta energiaa, hoidattaa kipujaan tai muuten vain nauttia syvästä rentouden tilasta eheyttävissä energioissa.


iTOVi-mittaus

Nyt voi helposti selvittää mistä eteerisestä öljystä ja/tai ravintolisästä voisi olla sinun hyvinvointisi kannalta hyötyä.

Rentoutusohjaus

Säännöllinen rentoutuminen on yksi tapa hoitaa terveyttä ja hyvinvointia. Se vahvistaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Palautuminenkin nopeutuu.

Detox Spa jalkakylpy

Detox Spa System on patentoitu menetelmä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. 


Keskusteluaika

Vastaanotolleni voi hakeutua hyvinvointiin ja elämänlaatuun liittyvissä kysymyksissä. Esim. homealtistus, tupakoinnin lopettaminen ja muut elämän haasteet ja/tai valmennusta kaipaavat aiheet.


Kurssit

Tällä hetkellä ei ajankohtaisia kursseja, mutta tulossa vuodenvaihteen jälkeen 2019. Seuraa kalenteriamme.