Minusta

Teet tietoisen valinnan kun tulet asiakkaaksemme. VALINNALLASI ON MERKITYSTÄ. Vaikutat positiivisesti omaan itseesi ja hyvinvointiisi, ympäristöösi ja luontoon.

 

Liikeideamme:

on tarjota tuotteita ja palveluja hyvinvointiin, henkilökohtaiseen kehitykseen, elämän inspiraatioon ja ekologisuuteen hoitohuoneessamme Lohjan Virkkalassa, koko maassa Internetin kautta sekä ajoittain myös messuilla ja eri tapahtumissa.
Meillä on ainutlaatuinenräätälöity tuotevalikoima ja myymme tuotteita ja palveluja terveyteen ja hyvinvointiin, keholle ja mielelle.

Asiakkaidemme tulee voida luottaa siihen, että meillä on laadukkaat tuotteet ja korkeatasoinen palvelu.
>
Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Autamme tekemään elämäntavasta ja valinnoista yksinkertaisia ja helppoja.

> Haluamme jatkuvasti kehittyä ja pysyä ajan tasalla ja innostaa uusajatteluun liittyen terveyteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

 

Tuotevalikoimamme on ainutlaatuinen ja räätälöity omista kokemuksistamme. Tuotteemme ja palvelumme ovat terveyttä ja hyvinvointia edistäviä sekä keholle, että mielelle.

 

Tavoitteemme:

on menestyvä yritys jonka kanssa on mielekästä olla tekemisissä, jonne asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja jossa työntekijät viihtyvät.

Tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluja teemme elämäntavasta ja valinnoista yksinkertaisia ja helppoja ja se edistää myönteistä kehitystä.

 

Yrityksemme arvot:

Sydän
Ilo

Ekologisuus

Sitoutuminen

 

Visiomme:

Haluamme inspiroida ja koskettaa tuomalla toivon sanomaa vielä paremmasta maailmasta. Kaikille. Yhdessä saamme aikaan muutosta parempaan. Visiomme on toivekuva tulevaisuuden tilasta. Se tuo innostusta ja osoittaa meille, että työllämme on vaikutusta ja todellinen merkitys. 

 

Pia-Helen Eriksson

Tarinani

Minä olen Pia-Helen Eriksson, kutsumanimeltäni Pia, ja yritykseni on alunperin kehittynyt omasta elämäntavastani ja harrastuksistani.

 

Kun katson elämääni taaksepäinjokainen pala osuu sujuvasti paikoilleen. Elämä on jatkuva prosessi ja minusta tuntuu että on olemassa ikään kuin lanka läpi tämän prosessin. Jokin joka vie meitä eteenpäin, joka kannustaa ja edistää kehitystäOman elämänmatkani varrella, aivan kuten monilla muilla, on ollut paljon iloa ja onnea mutta myös kovia aikojaUseat käännekohdat johtivat lopulta päätöksiin ja kehitykseen joiden seurauksena on joka tavalla rikkaampi elämä. Enemmän helppoutta ja iloa.

 

Työelämässä olen aina ollut käytännöllisessä ja ihmisläheisessä työssä. Minulla on pitkä ura takanani matka- ja palvelualalla, myös hallinnollisissa tehtävissä ja rahoitusalalla, mutta aina kuitenkin asiakkaiden parissa.
Kun mielenkiintoni vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin oli herännyt kävin eri kursseja ja koulutuksia ja samalla ajatus puhtaasta ja luonnollisesta elämäntavasta tuli yhä tärkeämpi.
 
 

Yrittäjyyteen minua ajoi, monen mutkan kautta, oma henkinen kehitykseni, rakkaus luontoon, hyvinvointiin sekä halu auttaa muita ja luoda kauneutta arkeen ja tietoisuutta maailmaan. Sisimmässäni muodostui tarve tehdä merkityksellistä työtä.

 

Minua kiinnostavat monet asiat mutta erityisesti ekologisuusmeditaatio, sisustaminen ja henkisyys. Lisäksi suuri intohimoni on inhimillinen kasvu ja rajattomat kehitysmahdollisuutemme. Kun Access Consciousness tuli elämääni vuonna 2013, elämääni avautui niin paljon uusia mahdollisuuksia eheytyä ja kehittyä enemmän ja Access Consciousness™ työkalujen kauttaa auttaa muita tekemään samoin. Olen kouluttautunut Access Consciousness™ metodiin eri puolilla Eurooppaa.


Olen kiitollinen kaikesta elämäni varrella. Olen tehnyt uusia valintoja ja muuttanut niin paljon asioita paremmiksi. Voin auttaa myös sinua. Ota yhteyttä!

Kiitollisuudella,

Pia

 

Kurssit ja opinnot:

Cert. Access Facelift Facilitator 11.06.2016
Cert. Body Process Facilitator 06.01.2016
Access Consciousness™ 3 Day Body Class, Juna Guetter, Wien, lokakuu 2015
Access Consciousness™ Level 2 & 3, Gary Douglas, Dublin, maaliskuu 2015
Right Body for You Taster Facilitator - Training Day, Donnielle Carter, Kööpenhamina, marraskuu 2014
Right Body for You - 2,5 day Workshop, Donnielle Carter, Kööpenhamina, marraskuu 2014
Access Consciousness™ Foundation & Level 1, Gary Douglas, Amsterdam heinäkuu 2014
Cert. Access Bars Facilitator 24.12.2013
Access Bars
® Facilitator 2013, BF:s Henrika & Thomas Tonder
Access Bars® Practitioner 2013, Access Consciousness™ Facilitator My Södergren
Access Bars® Practitioner 2013, Access Consciousness™ Facilitator Johanna Hyrkäs
Tarot kurssikokonaisuus 2012, Anneli Kaunislehto
Kiinalaisen lääketieteen perusteet 2010, Mikael Ikivesi
Reconnective Healing Practitioner, Dr. Eric Pearl, 2009 Tukholma
Life Coach 2007 - 2008, Tukholma, International Certified ICC Coach
Reiki I, 2007, Helsinki

Intialainen päähieronta, 2005, Helsinki