Kurssipalaute

 • Erittäin joustavaa, että pystyit järjestämään parikin kurssia niin nopeasti.
  Kurssiympäristö oli turvallinen ja sinun kanssasi uskaltaa avautua ja esittää kysymyksiä ja tuntee voivansa olla oma itsensä. Opettamasi hoidot ovat ihania ja voimallisia.

 • Ihan superia kun järjestit kurssit niin nopeasti ja räätälöitynä meidän tarpeisiimme. Ympäristö oli rauhallinen ja turvallinen ja sinä annat rauhallisen ja lämpimän vaikutelman. Olen jo tehnyt pari MTVSS-hoitoa ja se on ollut todella kiinnostavaa. Kiitos kaikesta!

 • Kurssi oli antoisa ja viihtyisä. Opetus joustava ja toimiva tilanteen mukaan.

  Kurssimateriaali laadukasta mappeineen. Kurssipaikan sijainti ja tilat hyvät.

  Lisäksi syntyi upea vuorovaikutus. Herkkutarjoilu oli luxusta.

 • Bars Class Testimonial: Even though I had just become a Bars facilitator myself, I asked Pia if I could take her class. After meeting her, I was sure that I could learn from her. I was not disappointed. She is such a professional presenter and kind and easily understandable teacher. The day was delightful.
  Pia offered a wealth of information while keeping the atmosphere light and supportive.
  (Vapaasti käännettynä: Bars-kurssi suosittelu: Vaikka olin juuri itse saanut Bars fasilitaattori sertifioinnin, kysyin Pialta, voisinko osallistua hänen kurssilleen. Tavattuani hänet, olin varma, että voisin oppia häneltä. En pettynyt päätökseeni. Hän on todella ammattimainen kurssinvetäjä ja ystävällinen ja helposti ymmärrettävä opettaja. Päivä oli ihana.Pia tarjosi runsaasti tietoa pitäen ilmapiirin valoisana ja kannustavana).

 • Kiitokset kurssista. Olin todella väsynyt voimallisen kurssin jälkeen.

  Tarkoitus olisi ottaa barsit käyttöön, mutta vielä en ole ehtinyt. 

  Minusta kurssipaikka oli todella hyvä ja kurssilaiset ihania. Kurssista jäi hyvä mieli :)

 • Kiitos kun tulit pitämään kurssia. Olo en edelleen huippu.
  Oli erittäin mielenkiintoista oppia uutta. Aivan kuten itse mainitsit jo, tilat olivat vähän pieneet, mutta onneksi oli niin mukava porukka ja taitavat sisustajat, että saimme kaikki mahtumaan. Ilmapiiri ja energiat olivat hyvät. Ohjeet menetelmälle annettiin selkeästi. Hyvin olit varautunut naposteltavan ja materiaalin suhteen, kiitos.

   

 • Kurssi oli mielenkiintoinen kokonaisuutena. 

  Uutta asiaa paljon mietittäväksi ja käytäntöön olen ottanut Barsin jo tänään hoidin kaksi sukulaista. Molemmat olivat tyytyväisiä saamaansa hoitoon. Olen kiinnostunut myös jatkosta josta oli puhetta.

 • Paljon kiitoksia kurssista Pia :D 

  Hieman tietämättömänä ja vain muutaman video linkin katsoneena tulin kurssille.

  Kurssi kyllä ylitti odotukseni positiivisesti. 

  Kurssi päivä meni nopeasti ja koulutus oli juuri niinkuin pitää: Lyhyt esittely ja syvennys historiaan ja hoitohin. Hienoa että heti pääsimme itse tekemään, koska tekemällähän parhaiten oppii.

  Hoidettavana oleminen mitä ilmeisimmin tehosi kaikkiin kurssilaisiin jo ensimmäisten minuuttien aikana koska kova tuhina ja kuorsaus alkoi kuulumaan ja hoitojen jälkeen kaikki olivat kuin uudesti syntyneitä ja iloisia ja hymyileviä. Lounaalle lähtiessämme porukalla positiivinen energia varmaan valtasi kaupungin kadut ja ravintolan johon menimme lounastamaan :D Puhuimmekin kurssilaisten kanssa että olisipa aina tämmönen fiilis.

 • Kiitos kurssista.  Tunnelma päivässä oli välitön ja aikataulu suunnitelmallinen. Hieman enemmän olisi voinut tiivistäen käydä, millaisiin asioihin / tilanteisiin hoidolla saa apua. Tosin en kyllä ole vielä lukenut saatua materiaalia. Hyvin myös sai apua paikkojen löytämiseen. Innolla jään odottamaan yhteydenottoa jatkon suhteen. Hyvää kesää sinulle!

 •  Kiitos paljon sinulle pitämästäsi kurssista.
  Fiilikset ovat todella hyvät ja mieli tuntuu kirkkaammalta. Kurssi ja koko päivä muutenkin antoi
  minulle todella paljon ja on ihana päästä antamaan muille tällaista hoitoa. Tuntuu, että olisi
  saanut lisää intoa ja voimaa omaan tekemiseen. Kurssillamme kaikki sujui kepeästi, eikä tarvinnut ottaa paineita telemisestä, vaan kaikki meni omalla painollaan ja sai rauhassa tehdä. Tunnelma ja energia oli oikein hyvä :)
  BARS tuntui minulle heti omalta jutulta, kun kävin tekemään. Tästä on hyvä jatkaa.

 • Kiitos kurssipäivästä!  Bars-hoito näyttää olevan erittäin tehokas menetelmä. Minulla oli hoidon aikana tuntemuksia joissakin kehon osissa ja tunsin energian voimakkaasti. Kurssin jälkeen minulla on edelleen kehossani vahva rauhallisuuden tunne, sekä lämpö, harmonia ja rakkaus ovat vahvasti läsnä. Jotain aivan erilaista kuin esim. hieronnan jälkeen. Toivon hyvin pian saavani antaa Bars-hoidon jollekin tutulleni. On ilo voida jakaa tämä muillekin. 
 • Kiitos viimeisestä! Olin oikein tyytyväinen kurssin antiin, uskon että Bars on sellainen hoito, jonka oppii parhaiten tekemällä, ei kirjoista lukemalla. Oloni oli hyvä kotiin mennessä ja tein heti tuttavalleni hoidon. Vielä pitää sisäistää asioita.  
 • Kiitos kurssista! Oli tosi mukavaa viettää päivä rennossa tunnelmassa Bars-energioissa.
  Olit mielestäni hyvin valmistautunut ja ensimmäinen Bars-kurssisi sujuikin tosi hyvin! Teit sen omalla tavallasi, joka on ainoa oikea tapa ja juuri niin kuin sen pitäisi olla!
  Lisäksi on mielenkiintoista nähdä miten erilaisia kurssit ovat ihan riippuen siitä, kuka fasilitoi, keitä on mukana, mikä paikka ja aika jne.  :)