Access Consciousness™- hoidot

Mikä kaikki onkaan mahdollista?

 

 

Sinun ei välttämättä tarvitse tietää etukäteen minkä hoidon haluat tai tarvitset.
Voimme tavatessamme keskustella asiasta ja selvittää mikä prosessi voisi olla avuksi juuri sinulle.
Hoidon voi myös aloittaa ja antaa sen ohjautua intuitiivisesti.
Suosittelen kuitenkin aina Bars-hoitoa ensiksi. Se on luonteva tapa aloittaa ja avaa paljon uusia mahdollisuuksia.


Access Bars®

Access Bars on ihana, rento ja vapauttava hoito. Se sopii ihan kaikille ihmisille.
Se on kevyt kosketusterapia, jonka aikana käydään läpi pään alueella olevia 32 elämän eri osa-alueen pistettä (Bars - Tanko). Esim. ihmissuhteilla, raha-asioilla, ilolla, luovuudella, elämänhallinnalla, on omat pisteensä. Pisteiden käsittely auttaa pääsemään eroon rajoituksista ja esteistä, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla ja tuo uskomattoman tilan tunteen. Stressi ja ahdistuneisuus hellittävät ja olosi on rentoutunut. Muutokset tapahtuvat helposti ja vaivatta.

MITEN SINÄ VOIT HYÖTYÄ HOIDOSTA?

Hoidon jälkeen tunne on vähintään sama kuin hyvän hieronnan tai monen tunnin syvän unen jälkeen. Moni kokee, että ajatukset hiljenevät, unen laatu paranee, ihmissuhteet paranevat, kommunikaatio sujuu ja pikkuasiat ja tilanteet eivät enää häiritse niin kuin aikaisemmin.

SOPII HYVIN MYÖS LAPSILLE

Bars-hoito lisää sisäistä rauhaa, voi lisätä itsetuntoa ja vaikuttaa oppimiseen. Lapsi avautuu omalle luovuudelle ja luova ajatteluu auttaa koulunkäyntiä.

Sekä lapset, että aikuiset joilla on todettu esim. ADD tai ADHD voivat erityisesti hyötyä hoidosta ja se sopii myös henkilöille joilla stressi tai kiputilat ovat osa arkea.

75 min. 60 €Access Energetic Facelift®

Tämä energeettinen kasvojenkohotus-hoito on hämmästyttävä prosessi, joka voi kääntää ikääntymisen kasvoilla ja voi saada aikaan samanlaisia vaikutuksia koko kehossa.

MITÄ ASIAKKAAT KOKEVAT?

  • hoidolla oli nostava vaikutus koko kehoon
  • nuorentava, piristävä vaikutus
  • kiinteämpi iho
  • kirkkaampi katse
  • parempi näkö
  • säteilevä iho
  • kokonaisvaltainen rentoutus

75 min. 75 €Access Body-kehohoidot

Haluaisitko tuntea enemmän keveyttä, iloa ja ihanuutta kehossasi?

Nämä hoidot ja prosessit kuten MTVSS ja Cellular Memory (solumuisti) auttavat luomaan enemmän tilaa, iloa ja terveyttää kehoon. Hoidoissa toimin kanavana energioille joiden kanssa työskentelemme. Tehokkaita hoitoja löytyy kehon moneen eri vaivaan ja häiriötilaan. 

Haluaisitko antaa kehollesi aivan uutta polttoainetta?

Näistä hoidoista syntyy tuloksia vain muutaman hoitokerran jälkeen. Joskus vain yksikin hoitokerta riittää tuomaan muutosta ja toisinaan tarvitaan useita hoitoja säännöllisesti pidemmän ajan.
Kukin näistä hoidoista antaa kehollesi mahdollisuuden aloittaa oman paranemisprosessinsa.

60 min. 65 €