Access Consciousness™- hoidot


Mikä kaikki onkaan mahdollista?

Suosittelen aina Bars-hoitoa ensiksi. Se on luonteva tapa aloittaa ja avaa paljon uusia mahdollisuuksia.

Tätä hoitoa ei oikeastaan pysty sanoilla selittämään, se pitää kokea. 

Access Bars®

 

Muistatko, milloin viimeksi tunsit elämässäsi itsesi täysin rentoutuneeksi, hoivatuksi ja välitetyksi?

Access Bars on ihana, rento ja vapauttava hoito. Se sopii ihan kaikille ihmisille.
Se on kevyt kosketusterapia, jonka aikana käydään läpi pään alueella olevia 32 elämän eri osa-alueen pistettä (Bars - Tanko). Esim. ihmissuhteilla, raha-asioilla, ilolla, luovuudella, elämänhallinnalla, on omat pisteensä. Pisteiden käsittely auttaa pääsemään eroon rajoituksista ja esteistä, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla ja tuo uskomattoman tilan tunteen. Stressi ja ahdistuneisuus hellittävät ja olosi on rentoutunut. Muutokset tapahtuvat helposti ja vaivatta.

MITEN SINÄ VOIT HYÖTYÄ HOIDOSTA?

Hoidon jälkeen tunne on vähintään sama kuin hyvän hieronnan tai monen tunnin syvän unen jälkeen. Moni kokee, että ajatukset hiljenevät, unen laatu paranee, ihmissuhteet paranevat, kommunikaatio sujuu ja pikkuasiat ja tilanteet eivät enää häiritse niin kuin aikaisemmin.

SOPII HYVIN MYÖS LAPSILLE

Bars-hoito lisää sisäistä rauhaa, voi lisätä itsetuntoa ja vaikuttaa oppimiseen. Lapsi avautuu omalle luovuudelle ja luova ajatteluu auttaa koulunkäyntiä.

 

Sekä lapset, että aikuiset joilla on todettu esim. ADD tai ADHD voivat erityisesti hyötyä hoidosta ja se sopii myös henkilöille joilla stressi tai kiputilat ovat osa arkea.

75 min. 60 €


 

MITÄ TIEDE SANOO?

Maaliskuussa 2015 Access Consciousnessin perustaja Gary Douglas ja hänen kolleegansa Dr. Dain Heer tapasivat kokouksessa neurotieteilijä Ph.D. Jeffrey L Fanninin joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan. Ph.D. Jeffrey Fannin päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Access Bars-session.

Tutkimuksen tulokset voi lukea napsauttamalla tätä linkkiä: White Paper. Yhteenveto on englanninkielinen.Lisää aiheesta myös Access Consciousness Blog sivuilla.
Aiheesta löytyy myös You Tube video.