Mitä asiakkaat sanovat?

 

Näiltä sivuilta voit lukea asiakkaidemme hoitokokemuksia. Access Bars® voi olla monelle uusi hoitomuoto, joka herättää kysymyksiä. Jokaisella on kuitenkin oma kokemuksensa ja hoitokerrat poikkeavat myös toisistaan.
Onko sinulla jotain kokemuksia jaettavana muiden kanssa? Arvostan viestiäsi, kiitos <3

 

M.L.: "Hoito on yksinkertaisesti dynamiittia, en tiedä mitään, mikä olisi yhtä rentouttavaa. Tänä vuonna on paljon "asioita" joista olen iloinen ja kiitollinen. Listani kärkipaikoilla, aivan kärjessä, tulee antamasi hoidot. Ne ovat olleet niin uskomattoman tärkeitä ja hyödyllisiä minun "vaellukseni" kannalta. Suuret kiitokset!" 

 

Nainen, 28 v: "Haluan kertoa, että voin todella hyvin tänään. Paremmin kuin pitkään aikaan. Kiitos!! Mukavaa viikonloppua :)"

 

Nuori mies: "Minua todella kiinnostaa "nämä jutut" ja halusin tulla uudestaan. Koen, että se on niin rentouttavaa."

 

Nainen, 60 v: "Testimonial: My association with Pia has greatly enriched my life. I have received several Access Bars and - Body Processes from her in the last couple of months. After every session, I feel refreshed and positive. The problems I thought I had just don't exist after a session. Not only do I feel mentally and emotionally lighter, stronger and freer, my body has also changed. The joint problems which were causing me a lot of distress are much improved, and my body alignment is also much better. Being able to walk long distances with ease again is an incredible gift. My entire body energy is different."


(Vapaasti käännettynä: Yhteyteni Pia:an on suuresti rikastuttanut elämääni. Olen vastaanottanut useita Access Bars ja - Body-hoitoja häneltä viimeisen parin kuukauden aikana. Jokaisen kerran jälkeen tunnen oloni virkistyneeksi ja positiiviseksi. Hoidon jälkeen ongelmani ovat ikään kuin poissa. Tunnen oloni henkisesti ja emotionaalisesti kevyemmäksi, vahvemmaksi ja vapaammaksi ja kehoni on myöskin muuttunut. Nivelongelmat aiheuttivat minulle aikaisemmin paljon vaikeuksia ja ovat nyt parantuneet huomattavasti ja kehoni asento on myöskin paljon parempi.
Se, että pystyn kävelemään pitkiä matkoja taas aivan ongelmitta on uskomaton lahja. Kehoni koko energia on erilainen.)

 

Nainen, 33 v: "Fiilis oli ihana hoidon jälkeen. Oli virkistynyt ja tasapainoinen olo. Huomaan myös, että herään aikaisemmin ja olen alkanut raivaamaan kotia ym. järjestelemään. On niinkuin selkeämpi olo...kai jokin lukko aukesi?! Kiitos sinulle ihanasta, ihanasta hoidosta. Voisin tulla uudemmankin kerran, oli tehokas hoito."

 

Nainen, 50 v: "Päänsäryn hoito tosiaan nosti, sellaisen vähän erilaisen. Nyt työasia taitaa järjestyä ja olen jotenkin luottavaisemmin mielin. Kuin asioita olisi tapahtumaisillaan ja parempaan suuntaan. Tämä ei ole ihan tyypillistä minulle, olen enemmän pessimisti. Hoito oli ihan miellyttävä! Ja todellakin olin rento ja vastaanottava vaikkakin hyvin tietoinen koko ajan. Jäi jotenkin vahvasti mieleen se, että joka käsien paikan vaihdon yhteydessä, käsiteltävä teema mielessä vaihtui. Ja hyvin minimaalinen hengitys. Riittävä, mutta vain välttämätön. Kiitollisin mielin."

Nainen, 45 v: "Aineenvaihdunta vilkastui, tosin join illalla janooni paljon. Kävin yöllä vessassa ja nestettä tuli noin 3 litraa :). Nukuin TODELLA hyvää ja syvää unta. Tosin röörit avautuivat, joten hetken aikaa yskin ja köhin keskellä yötä. Minullahan on ollut 7-vuotinen unettomuus, jonka olen pitkän prosessin jälkeen saanut lääkkeettömästi hallintaan, mutta Access Bars on varmasti omiaan tähänkin vaivaan."

 

Nainen, 44 v: "Tunsin hoidon tehon jo hoidon aikana. Huomasin päästäväni irti vanhoista asioista ja ajatuksista, joita en enää tarvitse. Mieli ja keho pääsivät syvään rentoutuneeseen tilaan. Hoidon jälkeen olen nukkunut entistäkin syvemmin ja rentouttavammin ja iskias-tyyppinen kipuni on hävinnyt. Työtkin sujuvat mukavammin, kun osaan päästää irti turhasta asioiden kontrolloimisesta."
 
Nainen, 44 v: "Hoidon seurauksena on ainakin suoruus puheissa. Sen myötä selvästi parantunutta viestintää ja keskustelemista. Se kun ei aina ole ollut niin."

Nainen, 49 v: "Koin hoidon erittäin rentouttavaksi, torkahtelin ja kuorsahtelin. Hoidon vaikutus jatkuu vielä hoidon jälkeenkin. Rentoutus tuntuu kehossa, mielessä, sielussa. Suosittelen."

Nainen, 53 v: "Hoidon jälkeen oli tosi kevyt olo ja se on kantanut pidemmällekin. Ja pääsääntöisesti olen nukkunut hyvin. Kaiken kaikkiaan hoito oli tosi mielenkiintoinen ja haluan sen kokea toistekin."